Årskavalkade 2013

Dette året har vært fylt med glede og tårer. Tårer for suksess og tårer for sorg. Men det har alt i alt vært et fantastisk år. Jeg har blitt enda et år eldre, og det føler jeg faktisk litt på;)
    Og det største som har skjedd dette året må vel bli at jeg har kjøpt meg hus sammen med kjæresten min. Det er egenltig sykt stort det. Det er jo en av de største investeringene man skal gjøre i løpet av et liv.
    2014, ser jeg for meg skal bli et år med mye reising, mange nye opplevelser og kanskje noen vendepunkt;) hehe…
    Nyttårsforsetter??? hmm ja, kan vel ikke si at jeg ikke har noen, for da er det vel det samme som om jeg sier at livet mitt er perfekt. Og det er det ikke. Og det er jeg glad for også. Hadde det vært perfekt nå, kan det jo bare gå èn vei, netopp nedover. Og det har jeg ikke noe lyst til. Nå skal jeg bygge videre på det jeg har og ta godt vare på det. Fordi jeg er så glad i det<3

Takker alle mine for et flott år. Måtte det neste bli like så<3

-Karina