Bar Carole, Tapas

God morgen, 2 søndag i advendt. Jeg har fortsatt klart å holde meg med å pynte treet. Det tror jeg er rekord for min del. De siste årene hvor jeg har bodd for meg selv har treet vært satt opp i stua for lengst.  
I går prøvde vi ut Tapas for første gang. Og det kommer nok ikke til å bli den siste. Det var en veldig koselig måte å gå ut å spise på. Jeg er jo veldig fan av å spise litt av alt, og det å sitte å spise leeenge. Det ble både bacalao, spanske og greske kjøttboller, brød, seranoskinke, to forskjellige scampier, oliven, okse og svin for å nevne noe. 
Bordet var fylt med helikopterglade mannfolk. Altsa Fredrik sine kompiser. Så jeg som den eneste jenta rundt bordet hadde ikke store planer om å forbrenne så veldig mange ord, men der tok jeg feil. Jeg kom nemlig på den bord-enden hvor det satt en "Japan-kjenner" Ja, så jeg ble jo i rene intervju-humøret. Det var så interessant å høre. For å nevne noe så er hurtig tog et kjent fremkomstmiddel der. Man kan komme seg seksti mil på 20 minutter. Og togene går kontinuerlig hele døgnet. Og de holder ruten på sekundet. Så presise er de. Så om man står og venter på toget og det er fire minutter forsinket så vet de at det er skjedd noe veldig drastisk som et dødsfall eller noe. Og selv med det så er de bare fire min forsinket. Her i Norge blir jo hele den kollektive trafikken forsinket med 20 min pga av ti cm med snø, selv om vi vet at det var meldt snø omtrent. Haha:D Og gatene er helt kliniske når det gjelder søppel. Det bare faller dem ikke inn å kaste fra seg tyggisen engang. Så høy moral har de. Det hadde vært så morsomt å opplevd Japan på nært hold engang. Så det ble et ekstra "må-oppleve-kryss" på verdenskartet i går. 
Etter endt måltid i tapas-kjelleren tok vi turen innom Bryggekanten, før vi dro hjem.
Når vi kom hjem var det jo noe firbent som ble så glad, som vanlig. Så det ble et tatt et lite bildedryss, av velkomstkomiteèn<3
 
Nå er det frokost-tid, så satser vi på å kjøre til Oppdal en tur. Jeg har jo lang helg. Ahh *vinterfuler-i magen* 
<3hyttekos<3peiskos<3ski<3snø<3yaquzzi<3livet<3
-Karina