Bildedryss fra julen

    Når man ikke er hjemme til seg selv,  så blir ikke det med bilder så høyt prioritert. Det er jo ikke alle som er like interessert i at hjemmet deres/barna deres/ maten deres blir fotogrsfert med et stort speilreflekskamera, for så å bli lagt ut på sosiale medier. Så det har jeg tatt hensyn til. Ikke at det noen gang har kommet opp som noe tema men jeg tror jeg ville følt litt på det selv om det hadde vært omvendt.
     Men litt bilder med mobilen har det blitt: 
Juleaften ble feiret hjemme hos min kjærestes søster. De har jo også netopp bygget seg nytt hus. Og det i funkis-stil. Det er så inspirerende å være hos de. Så mye kult interiør og stilige løsninger. 
Juleaften ble feiret med mange små. Skulle tru at hele leketøysbutikken var flyttet inn i stua deres tilslutt. Juleaften er jo barnas dag. Bare å se den spenningen og rastløsheten de bærer på gjennom hele dagen. *glede
1 juledag var været helt nydelig her i Brønnøsund. Så det beste vi kunne komme på for å få opp matlysten igjen var å gå en lang tur. 

2.juledag og fellesnevneren er fortsatt mat. Mat, mat og mat!! Herregud jeg er så mett!!! Men det skal sies at alt smakes fantastisk godt. Januar kommer til å ble en hard måned. Kommer til å bli så sulten hele tiden, nå som jeg har vent på magen å spise så ofte, og så mye.

Jeg har jo blitt introdusert for så mange koselig folk her. Kveld etter kveld er vi på nytt julebesøk, Med mat og drikke. Og kveldens høydepunker har vært brettspill faktisk. Herregud så artig det har vært. Vi har ledd så tårene har sprutet. Så noen nye innkjøp på spillefronten blir det nok. Jeg har verken spilt "KokkeligMonke" eller "ryktet går" før men begge er til å anbefale.


I dag merktes det på formen. Litt for mye i glasset og altor mye på fatet de siste dagene har tatt på formen. Det er hardt å ha fri. Man bruker jo et partre dager bare på å innstille seg på feriemodus. Og når man skal rekke alt, og være med på alt på så kort tid, blir man litt tullerusk i hodet. Hvertfall så er jeg blitt det. Så i kveld blir det kosekveld hjemme. Da altså hjemme i brønnøsund. Vi har huset for oss selv og vi skal krype godt ned i sofaen og se koselige julefilmer hele kvelden<3 *kjærestekos
   I morgen er det hjemreise. Litt trist, men enda nærmere avreise til Abudhabi.
-Karina