Fuktige lepper med Sara Happ


Se hva jeg kom hjem til i dag. Body scrub, lip Scrub og lip balm fra Sara Happ. Jeg hadde ikke mye på ønskelista i år, og dette var noe. Så hva skal du finne på til den 24 nå da, kjære??
Men jeg ble så glad, mine sprukne lepper trenge det så sårt. Det var nesten litt rart å komme hjem å se dette sto på kjøkkenøya. Jeg forlot det ikke slik da jeg dro på jobb i morrest liksom. Pluss at sist jeg så disse eskene var på nettet, og så  plutselig står de her klar til bruk, uten at jeg har gjort noen ting som helst.
Plana i dag var egentlig å dra på trening, men jeg har det så altfor godt her hjemme i dag til å dra ut igjen. Det er så godt å bare kunne loffe rundt i sitt eget hus. Spesielt nå når advendtslysene pynter opp vinduene og stearinlysene brinner på bordet. Det er strøkent å pyntet overalt.
Å det å ha et husdyr som er blitt så hjemmekjær. Det synes så godt at hun trives her. Hun løper litt rundt. Tuller seg rundt i teppet sitt, hopper opp på fanget for en kos i blandt og bare rett og slett logrer. Når vi kommer hjem fra en kjøretur begynner hun allerede borti svingen her å logre. Hun kjenner seg igjen og vet at vi skal hjem. Hun klarer nesten ikke å vente med at jeg åpner bildøra og hun stuper ut og løper mot ytterdøra. Står på to ben og venter på at vi skal låse opp. Skulle vært filmet.
Jeg har rørt bringebærsyltetøy og skal lage vaffler til kjæresten kommer hjem fra jobb i kveld.
Har julekosen alt startet;)??? hehe…


Bildene er tatt i liggende stilling fra sofaen. Ikke lagt mye jobb i de men andre ord, men å legge til noe visuelt i innlegge gjør så mye mere.