Siste innspurt til jul

     I går var eneste anlening for min del til å dra ut med jentegjengen, da vi reiser bort i jula. Så ut ble det! Startet aftenen hjem til oss og dro senere ut på byen. Det første vi sa når vi oppdaget køen for å komme inn noen plass var "vi skulle heller bare ha vært hjemme" og det slår egentlig aldri feil. Vorsene er alltid så mye koseligere enn byen. På byen forsvinner alle lettere til hvert sitt. Det er kø for å få sitteplass og kø for å kjøpe drikke. Masse stress og masse bråk.. Men det er liksom noe med det likevel. Man må sjekke livet liksom. Hehe.. Spesielt nå i juletider hvor alle kommer tilbake til byen igjen. Masse kjentfolk og gjensynsglede.

     I dag var det jo, som tydeligvis alle hadde fått med seg, søndagsåpent overalt i hele byen. Storbyfølelse. Vi i Ksu er jo vant til å ha hele supermarkedene og kjøpesentrene for oss selv når vi er ute å handler, men i dag måtte vi faktisk stå i kø.
    Nå kan vi for vår del også kalle oss ferdige med julegavene. Til og med innpakningene er ferdige. Julebaksten er i boks og kofferten er pakket. *den følelsen!
     Det er spesielt èn gave jeg er veldig stolt av å gi bort, og den kommer jeg tilbake til i et senere innlegg. Hint HomeMade!!! Hva er vel bedre enn det, når det kommer til den eldre garde.
     Det blir litt rot, men så blir det veldig fint når det er ferdig da;) Tenk om alle gavene hadde vært pakket inn i slike fine gaveekser med silkesløyfer. Da hadde det sett fint ut under treet da. Jeg må innrømme at jeg syns det ser litt rotete ut når alle kommer med gavene sine i alle farger og fasonger, men det er vel litt av sjarmen.
-Karina