Snik-titt på AbuDhabikjolen

*snufs… Jeg er blitt så forkjølt. Bilturen hjem i går var helt forferdelig lang. Det gikk i det vanlige: spise, sove, spise, tisse, sove, tisse og litt ordbok i mellom mine våkne slag. Men selv blebilturen virkende ekstra lang i forhold til de andre bilturen. Det måtte vært den tette nesen og den dunkene hodepinen;(
      Idag var det vanlig arbeidsdag igjen. En kortere dag selvfølgelig siden det er romjul. Men jobb er jobb;) Man må være fit for fight. Og det gikk greit. Heldigvis;)
    Dagens høydepunkt har til nå vært at kjolen min og bladpakken kom på døra. Denne kjolen skal være med meg i kofferten til Abu Dhabi. 
    Nå er det sofa tid for min del. Te og Elle… og alt som skal til for at formen bedrer seg til i morgen. Da er det nemlig mye som står på dagsplanen. Ihh… tenk at det er årets siste dag i morgen!!!
 -Karina