Supereffekter med google+

Det er så gøy, for nesten hver gang jeg logger meg inn på denne siden så blinker bjellen øverst i høyre hjørne. Det betyr at googlepluss har lagt til en supereffekt, som de så pent kaller det, på et av bildene mine i forrige innlegg. Og denne gangen hadde de lagt til glitter på juletreet vårt. Håper effekten syns for dere også når jeg legger det ut her. Har lurt litt på dette for jeg tror det funker når jeg legger de ut på intagram, men tror ikke de funker på facebook.
Dette gjør jo effekten av bildet så mye mere levende. Om dere kan se det, selv sakt;)
I går var planen å dra ut å spise med en hel gjeng fine folk. Vi hadde lyst å teste ut Sjøstjerna igjen, da det er år og dag siden sist jeg var der å spiste. Men til tross for at det tydeligvis er en veldig bra restaurant og det er desember så var det fullt. Vi sjekket også Brasseriet og andre steder som òg var fullbooket. Slik kan det gå om man vil være spontan i desember. Så den plassen som var ledig var Barcarole, tapasrestauranten vi var på i forrige uke. Så vi hoppet pent over nettopp av den grunn. Istedet ble det kylling enchiladas. Typen mekka sammen maten, mens jeg fortsatte med juleverkstedet mitt. Som ja, har funnet plass midt på stuegulvet vårt. Ahh for et rot egentlig. Skal pakke inn pakkene selv jeg, skjønner dere. Det er så gøy å pynte pakkene etter hvem som skal få de. Rosa og blå silkesløyfer pyntet rundt fine gaveesker. 


Vi har også endelig klart å bestemt oss for hva vil ville kjøpe for det ene gavekortet vi fikk i innflytningsgave. Ja du leste rett, innflytningsgave, så det har tatt sin tid. Men med tid så blir det veldig bra også. Disse kjempestilige skålene fra hviit. De passe jo bare så perfekt hjemme her. Ser for meg store luftige boller i den store skåla og hjemmelagde sjokoladekuler i den minste. Hvertfall nå i juletider. ellers i året er det jo en perfekt fruktskål.
 Ellers er jo været helt fantastisk i dag. Hvertfall til desember å være. Det er jo rene vårstemningen jo.
Ups..Dette ble et blandet innlegg, mye på hjertet ehm minnekortet.. hehe.. Ha en forteffelig søndag;)
-Karina