Tur rundt Torghatten

       Som dere vet er jo Brønnøysund kjent for Torghatten sin. Et lite fjell med et hull tvers gjennom. Sist vi var her gikk vi inni det, og nå rundt det. Turen rundt tilsvarer ca 8 km. Vi starta når det var lyst, og avslutta i skumringen. Været var fantastisk denne dagen, så vi måtte ta turen.        
     Nå i disse juletider må man jo sørge for å holde matlysta oppe. Forberedelsene til neste måltid skjer jo mens man spiser det ene. Og man vet jo ikke hva man skal finne på imellom for å bli sulten igjen.   Men det er vel dette mange kaller luksusproblem. Så man skal ikke klage. Selv om man kjenner at det river i magesekken fordi den er så full til enhver tid:(Ellers er alt bare topp her i Nord. Vi er på julebesøk hver dag. God middag og desserter samt hjemmelagede konfekter er også blitt hverdagskost. I går spilt vi KokkeliMonke til tårene spratt avgårde. Herreguud som vi lo!!! Og nå er vi fikset oss klar til enda en festlighet.
Instagrammen blir mere brukt nå om dagene da det går mye raskere å oppdatere, enn her på bloggen. Om du vil følge med så kaller jeg meg funkislove.
-Karina