Abu Dhabi Mall

   Jeg er så fornøyd med shoppingen jeg gjorde i går. Veske, Iphonemappe, Ipad mappe og treningsklær fra 2XU som alt er svettet ut. Og ja, de er for hva de står for. Superfornøyd. 


     Du vet det der med å stå opp på den rette halvtimen? Eller det å finne den tidsonen som passer den naturlige klokka di best? Jeg har helt klart funnet min. Og den er tydeligvis her, ved midten av ekvator. Jeg er trøtt om når det er natt og helt uthvilt når sola står opp. Jeg er stappfull av energi både fra treningen, den solmodne frukten og sola her. Og det er så godt. Jeg har så mye å gi liksom...
    Og her er et lite bildedryss fra dagen, som har vært lik slik en feriedag skal være:

Klar for stranden. Så lenge man er innenfor hotellets område, så kan man kle seg "norskt" om jeg kan kalle det det. Kunne ikke gått slik på gaten liksom. Så man må tenke gjennom bittelitt hva man kler seg i til enhver tid. Dette var hvertfall noe jeg lurte fælt på når jeg skulle pakke kofferten. Var jo litt redd for at jeg måtte dekke meg til, til enhver tid, noe som ikke er noe ønskelig når vi nordmenn er i varmere strøk. Det er jo bare så digg å kunne gå utendørs med shorts og topp;)
Lunsj-time....

Vi spiste lunsj på en kinesisk restaurante i dag, for dere ser vel bestikket...:P

Alt var fantastisk helt til jeg prøvesmakte denne orange sausen (den nærmeste) -den var rett og slett så sterk at jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Svetten begynte å piple frem i ansiktet og vina mi ble helt smakløs etterpå. Guud, hvor ekkelt.... Kan ikke fatte og begripe at noe menneske klarer å spise noe så strekt.


Treningsøkta i dag ble litt sen, så vi bestemte oss likegodt for å spise noe på rommet bare. Så her sitter vi da midt på natta, og får servert full middag på spisestuebord for to på rommet. Kan lett venne meg til dette, du;)-Karina