Fairmont Bab al Bahr Hotel Abu Dhabi

Hei dere;) Må innrømme at mye av tiden min går med på å google den kommende ferien vår. Det er jo ikke akkurat den mest kjente turistplassen vi skal på, så litt informasjon i baklomma kan være greit å ha med seg. Laget et lite collage her til dere også. Kanskje dere blir inspirert til å ta turen selv:)
Vi oppgraderte til "goldroom" som de så pent kaller det, med highspeed internett og frokost. Det var et must-have tenkte vi. Men utsikt utover elva osv, hoppet vi pent over, da sluttsummen snart lyste rødt.


Ellers har vi funnet ut at vi må på en dagstur til Dubai, da det barer  en liten kjøretur unna. Og der skal vi bla besøke Atlantis som ligger på palmen i Dubai.
Ferrariworld, et besøk av et akvaruim og en tur opp i verdens høyeste bygning er også blitt satt på listen.  Hvis det er noen som vet om noe annet  som er verdt å oppleve i Abu Dhabi/ Dubai så taes det imot med stor takk;)
       Pss: kommentarfeltet er ikke synlig for dere lesere lengre. Men det er helt opp å går, ikke noe feil, som noen trodde det var. Endringen er bare at nå er det kun jeg som kan se kommentarene deres.

     Abu Dhabi er jo en relativt ny by. Ikke mye histore med gamle kunstverk av kirker og brostein. Men rett og slett kule skulpturer og nymoderne skyskrapere. Hotellet ser rett og slett helt strøkent ut. Så dette ser vi virkelig frem til. Det vi er mest skeptiske på er vel lokalbefolkningen. Er det masete? Kommer de til å tilby fredrik kameler for meg? Blir vi kvinner ekspidert? Snakker de i det hele tatt engelsk? Har jo hørt bla:
     - at når vi turister står i kø for å kjøpe noe, så kan lokale folk komme rett foran oss uten at noen reagerer.
     - Det er ikke lov å leie hverandre i hånden eller kysse offentlig om man ikke er gift.
     - Vogn nr 2 på metroen er kun for kvinner.
     - En dag i uken på en spesiell strand er damenes soledag. Grunnet den tildekte kledningen deres.
"Hmm… D ska bli mæ nokka ta her"


-Karina