Hundestrategi

   Hei dere! Jeg har fått tak i et hunde-strategi-spill til Savanna, vår lille Chihuahua. Dette får å få henne til å lære å bruke nesen, men kanskje mest for å overbevise pappa om at hun ikke bare har "en liten rosin-hjerne" haha… Pappa påsto tidligere her at det ville bli umulig å lære noe så lite, noen ting som helst…. Men der tok han feil. Savanna besto alle "trinnene" med glans.
    Og faktisk så tilsvarer 3 min med dette spillet, en 30 minutters tur. Så det er jo en god ting å tenke på da det er full storm ute og verken jeg eller Savanna er spesielt gira på noen lang tur. Så disse dagene blir det kun en tur utenfor døra for å gjøre fra seg, for deretter å gå inn igjen å spille spill.
Side 1, hvor hunden skal vippe brikkene

Side 2, hvor hunden skal skyve brikkeneDenne platen formet som et hundebein, og har to sider. En litt enklere side og en litt vanskeligere.
     Trinn 1: Hunden sitter foran deg og ser hvor du bytter godbitene. I første omgang skal du legge godbit under alle brikkene, slik at hunden finner den ved første forsøk.
      Trinn 2: Hunden ser fortsatt hvor du legger godbitene, men denne gangen skal to brikker stå tomme.
      Trinn 3: Denne gangen skal IKKE hunden se hvor du legger godbiten. Og for å utfordre hunden litt ekstra legger du kun godbit under en brikke.
      Trinn 4: Du snur platen, for da må hunden lære seg å bruke labben samtidig med snuten, fordi det kreves at hunden må skyve bort brikken for å få tak i godbiten.Det er viktig å rose hunden når den finner godbiten. Kjempegøy både for hund og eier.
-Karina