Hverdagsliv på ferie

    Livet smiler her i AbuDhabi. Tiden og dagene flyr så altfor fort.  "tia fer fort i godt lag" vet dere. Rart å tenke på at vi skal pakke koffertene i kveld. Har liksom ikke gjort meg helt ferdig her enda. Og noen dagstur til Dubai har det ikke blitt noe av. Jeg tenkte liksom at siden "dubai er byen som aldri sover" så blir det ikke noe problem å få til en tur dit. Men fordi om byen ikke sover så trengte vi å sove:s nei, det er som jeg sier, altfor lite timer i døgnet. Til og med på ferie. Men destinasjonen på neste tur er alt bestemt, spørsmålet er bare når...
     Men jeg er så glad for at jeg har tatt meg litt tid til å laste inn bilder fra dagene, og skrevet noen ord. Dette er jo minner jeg sent vil glemme, men du vet, de små detaljene;)
    Vi har bla spist, gått en lang tur, vært på trening, badet, sleika sol (og hosta litt skyer), shoppet, og vært på fest/disko.

Utsikten fra treningsrommet. Her er klokka halv seks, rett for sunset...Her sitter vi å venter på skyss, nede i resepsjonen.


Og her kan du se utover hotellets bakside, utsikt fra heisen. Det er så pent og ordentlig at det nesten ser datalaget ut, spør du meg.

    Straks er det final countdown her, så jeg skal....ikke hoppe i dusjen nei, men stå i den (hehe, humoren er på topp i dag ser dere) for deretter og pynte meg for feriens siste middag med min kjære her i Araberland... Håper alt er topp i Norge. Har så vidt gløttet litt på noen iskalde vinterbilder på facebook... ihh...
-Karina