Personlig almanakk

   Da er vi alt kommet til onsdag dere. Midten av uken, og hvor langt er du kommet på treningsfronten? Har du alt mange mil bak deg allerede. Det har ikke jeg for å si det mildt.
    Jeg skulle starte på mandag. God start vet dere. Men så frista god middag og sofaen så mye mere.  Ikke helt klar for å starta uken enda. "Denne dørstokkmila"
    Så kom tirsdag, og arbeidsoppgavene i huset kom først. Hadde et lite håp om at jeg skulle rekke treningssenteret før stengetid. Men slik gikk det ikke.
    Og i dag er det som skrevet alt onsdag. Og i dag har jeg vært litt føre var. Tok ingen sjanser på at det ikke skulle bli litt høy puls i dag heller, så jeg tok løpeturen før jobb. Og godt var det;) nå kan jeg bare slappe av og nyte resten av arbeidsdagen på jobb, og med null treningstanker i hodet. Det er vel kanskje da man klarer å dra på trening også. Er ikke dette rart.

    Etter husrengjøringen ble det innbrakt noen nye farger til stua. Ehm… ja det går jo i rosanyanser. Så en annen nyanse blir vel rettere. Det er så kjekt når hovedfargene går i hvitt og grått. Såkalte baser, for da kan man så lett bytte ut tertiærfargene. Som er på lys, puter,  blomster osv. Alt etter humør og årstid

    I postkassen i går var den bestilte almanakken min kommet. Jippi* Disse er så kjekke. Man får skreddersydd sin egen personlig almanakk på nettet. Alt fra personlig bilde, til hverdagskjemaer som passer din egen hverdag.
    Jeg valgte noen frie linjer, dagens og ukens treningskjema, værskjema, arbeidstid rute, ukens idè  og huske/gjøreliste. Bakerst i boka er det lagt av fem sider med verdenskart. Kjekt å gjøre seg litt kjent med de også;P
    Fikk en slik en til jul i fjor og den var så kjekk at jeg måtte bestille meg en for 2014 også. Så dette blir bra!!!

   Vårt kjære tantebarn har også fylt år. Så nå skal vi "bedre sent enn aldri" endelig få sendt av gårde en liten pakke. Den er kjøpt på turen vår, og det er jo alltid litt stas og få noe fra det store utland. Hvertfall å syns jeg det. 
Klokke, pengebok og sparebørse. Stor pia blitt;)
Gratulerer så mye med dagen som har vært fra tante og onkel<3
-Karina