The check-in


      Da er vi her gitt. The unitied amirates!!! Etter en altfor lang reise. Men det var absolutt verdt det når vi sjekket inn på dette hotellet, og ikke minst dette rommet. Jeg føler nesten at jeg er på bryllupsreise. Ikke bare fordi det er så luksus her, men vi må jo si at vi er gifte for å bli "tillatt" å gå /sitte sammen. haha... så rare de egentlig er. 
     Vi bor i 7 etasje på det niende beste hotellet i Abu Dhabi. Lurer på hvordan de bedre ser ut, når dette ser ut slik det gjør.
     Egen Check-in for hver etasje tydeligvis, for når vi kom ut av heisen var det en disk der hvor en mann satt og viste alt fra vårt navn til det rommet vi hadde bestilt. Frokost buffeten til oss "gold-members" (haha, gøy å kunne kalle seg selv for det liksom) blir også servert i egen lounge her. Så vi slipper alt stresset nede sammen med resten av hotellets gjester. Er ikke akkurat norske omstendigheter!!! Ja faktisk, fem stjerner i Norge kan bare gå å legge seg i forhold. 
      Leste "reglene" for gold-gest her i ste også. Så her får vi egen butler. Nypresset dressen og kjolen daglig mm... 
     Vi har netopp gått litt rundt om på hotellet for å gjøre oss litt kjent. Tok turen innom bla treningsrommet. Fete tredemøller står på rekke og rad langs glassveggen som har utsikt utover havna, stranda og en gedigen moskè.  
      Klokka er fremstilt tre timer, så det begynner å bli sent. Klar for en super dag i morgen med melding om 23 grader.-Karina