We welcome 2014

Fem dager tok det før jeg kom meg etter nyttårsaften.. neida, men fem dager for å hente mitt gjenglemte kamera tok det. Så derfor kommer ikke bildedrysset fra nyttårsfeiringen før nå.
    Jeg og min kjære starta aftenen med et stemningsfylt "treff/samling" på varden. Den er årlig, og absulutt til å anbefale. Jeg for min del har ikke dratt opp dit de tidligere årene. Men tror det blir fast fra nå. Taler, musikk og ikke minst et fantastisk rakettshow. Det satt fart på nyttårsstemninga.
     Vi var bedt på kalkunmiddag og vors hos ei venninne. Og du skal vite at det smakte utrolig godt. Flere kom utover kvelden, og det ble skåling, oppsending av raketter og mye latter.
    Istedet for å dra på byen dro vi videre til den årlige festen på Skorpa, som er blitt en kjempebra tradisjon. Der møtes hele vennegjengen og mere til. Det spilles biljard, danses, spises og drikkes. Og der mingler vi til langt ut på morgenkvisten.

   

    
           Vi stilte med årets første frokost, dagen derpå. Kjempekoselig;) fire timer tok det å spise frokost den dagen. "tia fer fort i godt lag"

Tusen takk, alle sammen for noen fantastiske timer, både på selveste dagen og dagen derpå, selv om de to dagene nesten gikk i ett<3
-Karina