Will Abu Dhabi be our next home?

     For en luksus dag dette har vært. Man er jo på ferie så litt luksus skal det være. Men i dag har vi virkelig fått feelingen på det. Starta dagen med en utrolig god frokost. Dro ned i hagen til hotellet for litt soling. Og det på skikkelige solstoler med tykk madrass. Viktig! Spiste en salat nede ved bassenget, for vi dro opp å dusjet for så å sette oss i en taxi på vei til AbuDhabi Mall. Det største i her i byen. Og ja, vi tilbringte syv timer der også. Og hvem andre enn Fredrik får butikkbetjeningen til å gi hverandre High-five, mest sannsynlig for dagens beste handel, når vi går ut av butikken!!! Haha.. dagens:P
    Vi tok taxien videre til et spasenter for en "full-bodymassage" som trengtes etter så mange timer på shopping. Utenfor spasenteret sto det ikke mindre fem RangeRovere på en og samme tid...Og generelt på veiene er det unormalt å se biler til under en mill...What a place, liksom! Virker som om hver og en her er "stinn av gryn"
    Kvelden endte med en drink nede i lobbyen på hotellet. -Ja, du må bare kalle meg en kvalmsekk. Jeg føler meg faktisk som en også:S


utsikten fra hotellrommet vårt. Det er ikke noe problem å starte dagen tidlig når man våkner til at sola skinner gjennom denne fem meters lange vindusveggen.

Lunsj ved bassenget.Kan nesten ikke tro at hekkene er ekte, da de er kvadratiske og helt i vater til enhver tid.

La merke til askebegrene da logoen til hotellet er tegnet i dem. Her i "araber-land" som jeg liker å kalle det er det ikke røykeregler som i Norge, men likevel har jeg ikke sett en person røyke enda. Noe jeg syns er veldig bra. Vi ikke-røkere syns jo det er helt forferdelig å måtte omgås røyklukt.

En del av resepsjonen...

Oppkjorselen til hotellet. Her ventende på taxi til Abu Dhabi Mall.

Et av dagens innkjøp: Victoria Secret Passport "trekk". Og denne var ikke det eneste som ble med hjem fra denne butikken. Både strandveske, Iphone-lomme og Ipad "lomme" i sett, ble mitt i dag.

Da vi gikk en tur på hotellet for en drink i kveld kom vi over denne; Chill-out sofa med Svarowski-stener. Wow!!!

-Karina