2xu - beste treningstøyet

    Da er arbeidsuka ferdig gitt. Og jeg har tre hele dager med fri å se frem til. Og vi får bla levert sofaen på en av disse dagene. Endelig!!!
    Hva lørdagskvelden bringer vet jeg ikke helt enda, men klipte netopp en som hadde med CC Cowboys å gjøre, så han satt meg på gjestelista, som en takk for en bra frisøropplevelse. Så kanskje jeg tar turen til Braatthallen i kveld;) alltid litt gøy når slikt skjer.
    Men først av alt skal jeg og Savannen på en liten treningstur i det fine vinterværet. Det er faktisk så mildt at man kan jogge utendørs med vanlige treningsklær. Og av alle treningsklær som finnes på markedet tør jeg vedd på at de fra 2xu er de beste.
    2Xu sine kompresjonsklær er designet for å kunne prestere bedre på trening og få mer ut av hver økt.
2xu-teknologien gir god muskelstøtte, redusere muskeltrøtthet og bedre restutisjon, forebygger skader, og den vanvittige passformen gjør at de fleste presser seg lengre på trening. 2xu må rett og slett prøves for å forstå hvordan del føles. 2xu tights har også blitt en av de mest solgte treningstightsene på markedet. Flere VM-,EM-, og OL-medaljer  er dessuten vunnet med 2xu, som er i ferd med å bli et av verdens mest kjente merker innen teknisk sprtsbekledning.
    Så nå vet du hva du skal gå til innkjøp av neste gang du skal handle treningstøy;=)
    -Karina