Gavetips til studievenninden


Hva skal man egentlig gi i gave. En ting er hva man skal gi til foreldre, en ting er til søsken og en annen  ting er til kjæresten. Men hva kan man gi til en venninne? Jeg tenkte å komme med et lite tips her. Jeg tenker at å gi penger er kjedelig, pluss at det blir veldig "prislapp-satt" om du skjønner. Gavekort er også veldig "prislapp-satt" med mindre det står evt "vask/klipp/styling" på eller "spa/massasje" altså behandlingen som du kan benytte deg av. Men det er jo igjen veldig kjekt, for da kan vedkommende kjøpe seg akkurat det han/ hun ønsker seg evt legge gavekortet i en større ting hun vil kjøpe seg. 
   Når jeg får gavekort  pleier jeg alltid å ta bilde av det jeg kjøpte meg for å sende til den jeg fikk gavekortet fra. På den måten får han eller hun vite hva jeg har kjøpt meg for det. Som da er fra han/henne. Da får jo den personen vite at jeg kjøpte meg noe jeg er fornøyd med og at gavekortet ikke fortsatt ligger å slenger i en skuff til utløpsdatoen faller ut. Et klesplagg er risiko-moment. Hva med størrelse, farge osv… Kan være vanskelig å treffe. For liten størrelse blir jo krise, og for stor er ikke bra det heller. Noe til leiligheta/rommet er jo alltid kjekt, men på vegne av meg selv liker jeg å kjøpe dette selv også. Det må jo matche med alt annet i rommet. Hvertfall stå i stil med hverandre. 
    Men tilbake til selve tipset! Hva er det man ikke tar seg råd til å kjøpe seg selv. Det er jo noen ting man bare måå få i gave for å bli eier av det. Og dette tenker jeg gjelder spesielt produkter. Litt finere produkter. Som feks neglelakk. Når en skal lakke neglene sine tenker man ikke på at det består av tre trinn. Èn lakk for å beskytte neglen for avfarging, altså underlakk. Nr 2 er selveste fargen og nr tre er TopCoat, en blank lakk som påføres til slutt for å forsegle neglen. 
   Man tenker jo lett at "jeg kan jo heller kjøpe tre forskjellige farger, og driter oppi om min naturnegl blir litt gul i fargen, for samme prisen" Hvertfall så gjør jeg det. Og derfor er et slikt sett veldig kjekt å få. 
    Altså perfect gave til studievenninden, med ei  flask vin til. Den kommer vel også godt med i studietiden;) Gratulerer så mye med dagen til deg. Gleder meg til i kveld…
-Karina