Happy Valentines day….

  


      Har du lest denne setningen tidligere i dag eller???…. Hehe…Jeg er litt sent ut med å skrive den, det vet jeg. Men dette er første gangen i dag at jeg åpner lokket på macen. Heldigvis har linsa vært åpnet flere ganger i dag, så bilder fra dagen min kan jeg by på.
     Vi som alle andre par rundt om har gjort litt stas på denne dagen. Valentines day er jo dagen hvor man skal gi den man er glad i, og bryr seg om en ekstra oppmerkssomhet. Jeg føler det fort kan bli veldig klisje, men av og til er det litt artig å være litt "klisjè" også….


     ….Til middag valgte vi å spise kyllinfilet med soppstuing, Fredriks spesiale<3 Som nå er blitt min favoritt. Og du!!! om du ikke har prøvd det før så bør du teste ut å marinere kyllingen med provense-marmelade. Det er så godt;)
   ….Og sjekk ut dette dessertfatet. Boller i alle fasonger, og vi like så. En skikkelig kaloribombe for anledningen.
Nå har vi trillet oss i seng. 
God Natt.
-Karina