Helgevasken på søndag vi sjø..Litt i seneste laget kanskje??

God morgen alle slitne, eller freshe sjeler;) Etter litt husrengjøring er det nok en gang frokost-tid, før jeg fyker avgårde og skal være make-up artist til ballettdansere her i byen. Skikkelig gøy å få være med på slike prosjekter syns jeg. Å jobbe litt utenom det vanlige hverdagslie. Så jeg har nok en spennende dag i vente. Gleder meg til å se dagens resultater i form av bilder i kveld.
    Ønsker alle dere en fin søndag også.

Her i huset tar vi helgavasken på søndag ser dere. Tre dager for sent etter min mening, men det ble no bare slik denne uka;P Travelt jobb-par vettu..
   Nytt sengetøy i en nydelig gammel-rosa farge og nypusset lysekrone gjør verket på soverrommet.
Og dere vet jenter og store puter i sengen. Og gjerne mange. Det må bare være noe med det. Òg noe med at gutter IKKE liker det, da de havner på gulvet så snart han har ankommet soverrommet. ;P Men det er fint så lenge det varer;P….


-Karina