Mål: Oppnådd

   Bladde litt tilbake i diverse arkiv. Bla i den forrige bloggen min, og kom over noen tankevekkende bilder.
     En dag før nyttår i 2012 kom en journalist innom frisørsalongen og lurte på om noen ville la seg intervjue om sine nyttårsforsetter. Jeg ble med! - og mitt nyttårsforsett var da å spare penger, noe det forsåvidt fortsatt er. Men denne gangen veldig presist til hus. Huset vi hadde kjøpt på prospekt og som skulle være ferdig til sommeren 2013. Huset jeg nå sitter i å skriver dette innlegget. Ett år etterpå.
    Og jeg klarte det. Vi klarte det. Og jeg er så stolt. Jeg hadde på det meste tre jobber, og vi foretok oss ikke noe ekstraordinært. Ingen festligheter utenom bryllup, bursdager, jubileum osv. Ingen shopping av klær vi ikke til nøds trengte og ingen ferieturer. Når venner dro ute på byen, var vi enten på jobb eller vi satt på nettet å planla hva vi skulle kjøpe av interiør osv. Og det har for alt i verden hvert verdt det, nå som jeg ser resultatet av det.
     Hadde aldri klart det uten de fineste menneske jeg omgås hver dag, men dette ser jeg virkelig på som et oppnådd mål ila livet. 
     Husker at vi på kveldene gikk kveldstur, nesten hver kveld, for å se hvor langt de var kommet. Først var det bare steinrøysa. Så kom grunnmurene opp. Og vi var så glade. Drev å gikk på pussplaten og målte opp med skritt hvor veggene skulle stå osv. Senere når huset var råbygd tett, og de begynte å låse dørene. Var vi konstant å kikket gjennom vinduene. Og drømte oss bort i hvordan vi ville innrede det. Vi hadde jo ikke tilgang innendørs uten følge fra utbygger. 


Gode minner å ha sammen med kjæresten sin ja...