Morsdag - la deg skinne

    God formiddag. Jeg og Savanna kom nettopp hjem fra en såkalt "blåsbort-tur" på Kvernberget. På toppen var vinden helt ekstrem. Jeg måtte løfte Savanna det siste stykket, så hun ikke skulle blåse bort. På veien ned igjen var det slik at når jeg løfta den ene foten foran den andre så måtte jeg bruke kraft for at den ikke skulle blåse bakerst igjen. På et brattere sted i løypa prøvde jeg å hoppe nedover, just for fun, om du klarer å se det for deg. Men jeg landet på samme plassen igjen.. Haha.. artig jah;P
Kjente at det rev i øyenvippene… Så det var en vindfull tur.


I dag er det morsdag, og jeg gleder meg veldig til å overrekke mamma gaven. Jeg er så fornøyd med den, at jeg egentlig har veldig lyst på den selv. Men er det ikke alltid slik da, at man gir bort det man kunne tenkt seg selv.

Håper søndagen deres er fin<3
-Karina