Planlegging i solværet
 I dag skinner sola i Kristiansund. Tok meg en tur hjemmom på vei hjem fra jobb. Kunne jo tenkt meg å bare gå og gå i dette fine været. Jeg prøver hver dag og få mest mulig dagslys på meg da dette har innvirkning på energien. 
     Presskanne-kaffekoppen som jeg egentlig har gitt til min kjære i gave, kan jeg vel trygt si at det er jeg som bruker. Ops.. Må nok gå til innkjøp av en til. De er jo bare så geniale. 
     Og over til noe annet, så har jeg begynt å planlegge bursdagen min. Wihii.. Like artig hvert år dette. "Lenge leve barnslige mennesker" sier jeg bare. Det blir som vanlig ei feiring på selveste dagen med familie, så blir det party i påsken når alle venninnene mine er hjemme.  Så i år tenkte jeg å be med meg familien på Rica sin buffeet (da søndagsbuffeten deres er mye skrytt av) etterfulgt av kaffe og kaker i hjemmet. 
Gleder meg til å begynne baksten, så får kreativiteten litt utspring igjen også;)