Red or blue, brown or blond

Hahh!!! Ler når jeg tenker tilbake på alle hårfargene jeg har hadt. En ting er at jeg er frisør, men når en attpåtil skal være hårmodell innimellom er ikke forskjellige hårfarger til å unngå.
   På hjemmebane har jeg for det meste fått skryt og ei setning som : du kledde da dette også du" meeeen å komme kjem kl 24.00 etter ei lang treningsøkt før en konkurranse med BLÅTT hår. Blått i bunnen og turkise/grønt nedover mengdene var ikke like populært. Jeg tror ikke jeg har sett eller kommer til å se min kjære mere sjokk-skada noen gang. Huff.. Det var ikke poplulært. Tenkte ikke så veldig mye over det der og da. Det var jo bare frem til konkurransen uansett. Men når jeg får høre på julebordet med CHC at kollegaene hans tar opp "... Som den gangen du kom hjem med blått hår" da tenkte jeg at det måtte ha vært i det drøyeste laget. Når typen har fortalt til kollegaer hvordan jeg kom hjem den kvelden.... Jeg trodde ikke at mannfolk delte slik. Trodde de bare snakka om sport og motor osv...Dette bildet er tatt rett før ballet i 10ènde klasse. Og jeg ble kronet til "dronning" Så stas<3 dere vet jo  ungdomskoleballet, årets happening.

-Karina