..så trist, men likevel så fint: Et minne fra oldemor

    Hei dere. Nå er jeg netopp kommet hjem fra leilighetet der hvor oldemor bodde. Det var rart å være inne der igjen. Uten henne liksom. Det var jo henne vi så da vi kom inn i stua, mens nå er det bare pappekser og vaskebøtter å se.
   Jeg fikk med meg den fineste engelen hennes hjem. Et flott minne fra oldemor å ha her hjemme i stua. Denne engelen skal ha fast plass ved peisen hver eneste jul. Stor og hvit med sølvglitter<3
   Har så lyst å vise henne hvor fin engelen hennes ble hjemme hos oss. Og jeg vil at hun skal vite at det er jeg som skal passe på den for henne nå…..

Oldemor var jo som alle andre eldre. Samlere på alt. Og spesielt når det kommer til avisutklipp fra barn, barnebarn og oldebarn. Så her hadde vi det koselig med å sitte bla igjennom høydepunktene som har vært. Fant til og med bilde av meg selv på 1 års dagen min.

*Klumpen 
Noe fra da jeg turnet, og mye fra det vi har oppnådd på frisørsalongen. Husker hvor stolt hun var da vi viste henne pokalene som vi hadde vunnet.


Det ble en følelsesladd kveld. Mange fine minner kom opp i dagen igjen. Det kan være trist her og nå, men aldri i livet om jeg ville vært foruten dem. Det er i minnene våre, man lever evig.
-Karina