Uteplassen: -forberedelse til vår og sommer

    God formiddag. Dette er den siste av mine tre fridager, så vi fortsatte likegodt med å tilrette legge huset til våren. Og nå som vi har fått sofaen vår inne i stua. Kom endelig denne på sin plass også. Vi har jo i mellomtiden brukt dette terassemøbelet som stuemøbel. Er faktisk blitt veldig glad i denne sofaen. Men den tok seg bedre ut utendørs.
    Nå gjenstår det bare å få noen friske planter i utekrukkene våre. Jeg ser for meg noen rosa. Og å få ordnet opp
    Gjett om jeg gleder meg til varmere dager, hvor vi kan utnytte denne plassen maksimalt. Frokost om morgenen og ettermiddagskaffen utendørs. Og ikke minst soling… Can`t wait!!!
    Vi er jo så heldig at vi har stor terasse både foran og bak huset, så vi har tilgang til sola så lenge den viser seg på himmelen.

-Karina