Dagen før dagen.

…. forberedelser og dårlig tidsperspektiv har preget dagen vår her i dag. Starta dagen etter knappe fire timer søvn i natt, da vi har funnet oss ny serie å se. Hidden Palms. Endelig er vi i seriemodus igjen. Har savnet dette higet etter å ha en serie å se frem til siden vi fulgte med på Dexter. Prøvde oss forsåvidt på Weeds, men kom liksom aldri inn i den.
     Dagen på jobb gikk rimelig raskt. Kunder fra ni til tre. Store og små utfordringer. *melike.
Når jeg kom hjem ventet den tradisjonelle lørdagsgrøten. Fortalte jeg den nærmeste nabo om at vi alltid spiser grøt på lørdager mellom to og tre, kunne den begynne å le. Når jeg fortalte det til Fredrik som er vokst opp nesten hundre mil lengre nord, kom det "åh, det har vi også alltid hadt som tradisjon" så koselig. Man kommer ikke sammen før det er likt;P hehe… så den tradisjonen om jeg kan kalle det det, skal vi fortsette å ha her i hjemmet også.

    Vi begynte å bake kaker og forberede morgendagen. Jo flere kokker, jo mere søl sier no bare jeg. Joda, vi koste oss på kjøkkenet med sjokoladefrosting opp til albuene.
   Så var tiden inne for middag på brygga. Dusj og ordnings på badet. Spiste en nydelig middag og delte en vin. Kom hjem igjen og fortsatte bakingen.
   
      Og i skrivende stund kl 02.00 på natta står vi fortsatt på kjøkkenet og venter på at den siste kaken skal stekes ferdig. Etterpå venter en episode av Hidden Palms igjen. Det er så godt når man har mange baller i luften og kjenner ingen trang til søvn.
Vi skrives i morgen, men visning av mange fine bilder av fine folk og dekorasjoner
     -Karina