Happy Birthday to me...

….hehe… Dette har vært en super dag. Og jeg har fått så mye fint, som blandt annet pulsklokke. En hvit fin pulsklokke fra nike. Kommer et utfyllende innlegg om denne senere, da det kan inspirere flere til å gå til innkjøp av ei slik. Må bare sette meg inn i det selv først. Apper, programmer osv… Det er jo ikke bare å ta på seg noen godt brukte joggesko og begynne løpe lenger. Her skal alt dokumenteres.

    Som sakt har baking og planlegging preget de siste dagene mine. Og det var så verdt det. Kvelden her hjemme ble så vellykket. Takket være de flotte gjestene.

   Har hadt med meg kameraet i hele dag, så har et lite bildedryss å vise dere. Oppskriftsinnlegg på hver enkelt bakverk kommer også senere.

Detaljebilder fra bordet og bakverkene:

Bilder fra Rica Hotell hvor vi spiste lunsj:

Og tilbake til oss igjen hvor vi skulle drikke kaffe og spise kaker:

 Nydelig håroppsett utført av mamman min<3

 Fredrik monterer flaggstangfestet, mens gjestene observerer om det blir bent.. "må jo flagde når kjæresten fyller år" Haha…

 Savanna har også fått på seg finstasen.

    Takker alle dere for at dere var med på å gjøre dagen min superflott. Og håper at dere har kost dere like mye som jeg har gjort.

    Nå ligger jeg og ruller på sofaen stapp mett, og ser egentlig bare frem til å få pulsklokka på hånda. Føler jeg lukter sukker her jeg ligger… haha..

-Karina

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png