Fredagslunsjen

image.jpg

God fredags formiddag. Nå er denne uken gått også.. Hjelpes!!! Men selv om den er gått fort, så har vi mange ting unnagjort også. Det er heldigvis ikke slik at uken bare har fløyet og gjøremålene våre har stått på stedet hvil. Mye er i boks. Vi har også begynt å sett på et sted å bo i mellomtiden. Og jeg har ikke ord på hvor mye stykt folk har å leie ut. Å de bildene!!! Sengetøyet ligger ballet sammen i senga, oppvasken er ikke tatt og boss flyter. Og dette legger folk ut, og tror de får leid ut. Så det å finne boplass blir ikke bare enkelt. Spesielt ikke med en perfeksjonist på lasset. Men jo verre vi bor i mellomtiden, jo bedre blir det å flytte inn i nyhuset vårt. 

Men nå er det lunsjtid, og flaks for de andre at jeg var sulten når jeg handlet, for det resulterte i mye godt i vogna.. Mmm.. En liten markering på at det er helg, må til. 

Litt av alt, så kan vi gå å småspise hele dagen.*melike

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg