That is what RangeRover are built for..

image.jpg

... Ja netopp det å kjøre i gjørme, sand, snø eller opp på berg og fjell..  Og det fikk den prøvd seg på i dag. Så det var med andre ord ikke en sovende Karina i fremsetet. Lagringsplassen vår befinner seg nemlig på en slik plass at veien dit frem er ikke bare strøken. Så nå er flyttingen skikkelig i gang. Skal på visning på ei leilighet i morgen, så er veldig spent, men har ikke helt troa!! 

Dagens latter"brøl" kom fra meg da vi kjørte forbi en ponni/minihest/hva-nå-enn-babyen-til-hesten kalles, føll? Og Fredrik presterer å si: "wow!! Det var en stor hund det" 

Han sier ikke veldig mye feil i løpet av en dag, så når det først kommer noe som er litt på "halv-åtte" så får han høre det.. I form av latter fra meg. Og selvfølgelig påminnelser av netopp denne ene uttalen resten av dagen.   

Hadde øynene mine bare vært et kamera og for hver gang jeg hadde blunket så hadde det blitt et bilde om jeg hadde ønsket det.. Da hadde det hvertfall vært bilde av en stor hund, ehm hest på bloggen i dag. Gud.. Så mange morsomme bilder vi hadde hadt tilslutt. Det gjelder å ha kamera tilgjengelig hele tiden, og å rekke å knipse av i det rette sekundet.

Hjelpes.. For en munndiare det er på meg. Fingrene løper så lett over tastaturet! Altfor lett, i skrivende stund. Jeg runder av med noen bilder av våre nydelige firbente. Denne hatten er nemlig blitt veldig populær. De krangler om å sitte oppi den. Tror jeg må kjøpe en til. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

.. og så Edmond i hatten.. (Ikke legg merke til at jeg tar bilde med tannkosten i munnen da) det handler om å fange øyeblikket vet dere. Uansett, med eller uten tannkosten!!!

image.jpg
image.jpg