Out for a run; ja takk til all energi jeg kan få

image.jpg

Når jeg kom hjem fra jobb i dag sto valget mellom to ting. Å gå å legge meg, eller å jogge meg en tur å håpe på at energien kom. Førstnevnte hadde bare ødelagt døgnrytmen min, så det ble på med joggeskoene og bite sammen tennene. Jeg har vært død-sliten i hele dag. Når man begynner å se på klokka etter kun to timer på jobb, blir dagen lang.

Når jeg kom hjem fra joggeturen hadde typen laget pannekaker til meg, med hjerte i *smelt. Han er no søt da!!! Lurer på hva han har det ifra, altså det å lage hjerteform ut av alt spisende *smilefjes. 

image.jpg

Vi har funnet oss ei leilighet å leie nå da. Klapp på skuldra til perfeksjonisten;) han fikset ut, ringte, dro på visning og skrev under kontrakt. Jeg har bare sett bilder, og den er ikke lita og i dårlig stand for å si det slik. Jeg hadde jo sett for meg en billig hybel i en kjeller eller liknende. Men det er vel sant som han sier, at det er viktig å bo bra selv om det bare er for en periode. 

Mesteparten av tingene oss er nå pakket ned så nå sitter jeg midt i et kaos av pappesker og plastinnpakkede møbler. Huff og huff... nå når vi egentlig bare skulle tatt livet med ro å trekt inni husene med sterinlys og tv-serier. Og bare latt høsten komme. Liiiitt frustrerende til tider.... Og nå har vi bare såvidt fått forsmaken på det.. 

image.jpg