80's: OMG

image.jpg

Hello!!! 

som jeg nevnte i forrige innlegg så var det 80-talls dag i sentrum av Kristansund i dag. Og det betyr at butikkene og selve byen skulle bruke denne dagen til å representere 80-tallet. Og det med musikken, klærne og prisene. Stinas Frisørverden var intet unntak. Vi "kledde oss ut" spilte 80-talls låter og hadde et utvalgt sortiment til 80-tallspriser. Altså rimeligere. "Dust-it'en" var noe av det som solgte mest vel og merke. Hehe.. Ja 80-tallet bestod jo av stort hår. Jeg må si at jeg hadde problemer med å holde latteren inne til tider, da jeg følte meg som en klovn. Og spesielt da jeg la merke til at noen av kundene ( de som ikke hadde fått med seg dette arrangementet) brukte et ekstra sekund bare på å stirre, uten å kommentere noe.

Og en annen ting som jeg la merke til var hvor godt humør alle ble i, av å høre disse låtene. Kundene begynte å mimre, og noen begynte å synge med og noen fikk lyst til å danse. Så jeg fikk lært meg noen standard dansetrinn som alle kunne på denne tiden. Det er hvertfall tydelig at mange minnes denne tiden positivt. Det var så gøy å høre historiene. Som "ordtaket" sier: det en psykolog bruker er år på, bruker frisøren 'en time på. Det er rart med det!!! 

Det har hvertfall hvert en innholdsrik dag for min del. Det skal bli gøy å lese lokalavisa over helgen, for å få sett hva de andre butikkene gjorde ut av denne dagen, da jeg selv ikke hadde tid til å ta runden. Journalistene i TK skulle nemlig ta runden med gammeldagse kamera. Artig iniativ. Det hele startet med å gjøre litt ut av operaen som har premiere på dette temaet i slutten av måneden. 

Videre i dag har jeg jobbet på sykehjemmet, les; arbeidsnarkoman, og deretter avsluttet jeg dagen hos ei venninne.  

image.jpg