Ånei!!! Mandag nå igjen *gjemme-seg-langt-under-dyna

Jeg kjenner at etter denne helga som har vært, er jeg virkelig ikke klar for mandag nå. Det har vært ei helg med "monster-vakter"  og nedpakking. Vet at det det hjelper å skrive "happy monday" eller "ny uke og nye muligheter" på innstillingen i hodet,  og bare fortelle seg selv at dette er bra. Men jeg ser virkelig ikke positivt på ei ny uke nå, og derfor skriver jeg det heller ikke. Men heldigvis så blir denne uka litt annerledes enn vanlig. En forskjøvet helg kan jeg kalle det. Etter jobb i dag så dro vi på hytta, og skal deretter til Trondheim i morgen. Og på onsdag reiser jeg derfra og til Stavanger. Typisk meg å presse inn mest mulig på kortest mulig tid. Hele planen begynte å "balle på seg" når Fredrik fortalte at bilen skulle på verksted. Så ut i fra det så har jeg fått til to fridager fra jobb, og på de dagene så har jeg klart å planlagt følgende: 

-Jobb på frisørsalongen på dagtid, bursdag til bestefar, deretter kjøre til Oppdal for å spise middag og overnatte i natt.

 -Kjøre til tr-heim i morgentidlig og levere bilen på verksted (IGJEN huff for en utgiftskilde denne bilen er. Den er hvertfall ikke på vårt lag når det gjelder spareprosjektet vårt), overlevere lille Edmond til ny eier, ta turen til IKEA,  dra ut å spise og overnatte på hotell.

- Og neste morgen; stå opp i femtiden for å rekke det tidligste flyet til Stavanger for et kurs, og tilslutt ta flyet hjem til Kristiansund samme dag, og bli hentet av Fredrik på flyplassen, som da har hentet ut bilen og kjørt hjem fra Trondhjem.

Og da er vi kommet til onsdagskveld som tilsier dobbel jobbing igjen på torsdag. Så innen den tid regner jeg med at jeg er uthvilt og "fit-for-fight" igjen. Jeg har jo tross alt hadt to dager med fri*ironifjeees. Fredrik sitt sitat til meg med ironisk stemme :" ja du får d t du, og det verste av alt, e at e bi me på d hær kjøret. D va my lættar forrige gang biln sku på verkstedet: du va på jobb og e kjørte tur/retur tr-heim og thats it"

Huff og huff, men men..

 Jeg gjør det ikke med vilje, det bare blir slik. Men det er en liten oppdatering på planene jeg legger nå, fremfor de jeg la før. Jeg setter av tid til måltider nå. Husker den gangen jeg var på familieferie i Florida og gammel nok til å bidra med planleggingen, og jeg la ei så stram plan med shopping, tivoli og badeland at pappa tilslutt sa:"når skal vi spise da? Har det vært bare opp til deg så har vi vel sittet i hver vår karusell med en banan i hånda" haha.. Ler hver gang mamma minner meg på dette. 

Men håper vi rekker å kose oss litt mellom slagene da. 

-Hvile oss, kan vi gjøre i grava, sa turntreneren til meg en gang.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Gyros og hytta er bare noe som hører sammen. *stemning... Ettersom det jeg har hørt, så er Gyros en rett som muligens er litt Kristiansunds-lokal. Det fåes ikke kjøpt så mange andre plasser i landet. Muligens i Hellas, da jeg tror det er en gresk rett av noe slag. Men det er hvertfall verdt å prøve ut om du besøker Kristiansund. Det er en rett bestående av oksekjøtt skjært i tynne skiver blandet med løk og en spesiell marinade. Jeg serverer denne retten med ris og salat. Sausen lages av kremfløte og tomatpurre. 

image.jpg