Det med blogging: mye negativt, men også mye positivt

Det kan være negativt i den form at det inspirerer lesere til å prøve og oppnå det samme, og derfor gi lavt selvbilde. (For man kan ikke kopiere andres liv)  Her gjelder det å ha et visst filter ( å klare å skille ut hva som er fornuftig og ikke) noe som er ikke -eksisterende hos lettpåvirkelige ungdommer, etter media å dømme. Og da får vi bloggere skylden. Fear enough!!! Men jeg syns at denne yngre garde burde vært eksponert fra nettet helt til de utvikler dette filteret. For det er ikke bare blogger det er å finne på nettet som kan gi påvirkning i feil retning. Hva med all reklamen. Just saying!!!

Men på bloggeren sin side kan det være veldig positivt (hvis man klarer å legge alt presset bak seg). Vi er flinke til å aktivisere oss selv. Mange tenker kanske at vi drar på trening/turer osv kun for å ha noe å ta bilde av og deretter skrive om på bloggen, men vi har no hvertfall fått trent osv da i motsetning til å bare ha sittet hjemme å sett på tv. ( for det er jo ikke noe å skrive om på en blogg)  Min konklusjon er at man blir mer aktiv og kreativ av å dokumentere mye av det vi gjør. Og det har positiv virkning til at leserne blir påvirket til å gjøre det samme, og da kommer de seg oppe av sofaen de også. Og bare ved å ha noe å gjøre, og det å være i aktivitet får kroppen til å produsere lykke-endorfiner som da igjen hjelper på det dårlige selvbildet mange kan ha lett for å danne seg. Ser dere tegninga?? Bruk tiden på deg selv og gjør det som gjør DEG lykkelig. 

Jeg kunne fortsatt og bare skrive til tastaturet streiker, men velger her å holde meg til noen få punkter. For det er jo såå mye mere jeg kunnet skrevet ang dette temaet, når det gjelder positiv vs negativ synsvinkel og ikke minst påvirkningskraft. Spesielt når det fråtser rundt om det i media. Oooog det er mange faktorer som spiller inn. Det er av og til slik at jeg unngår å si at " jeg også skriver en blogg" kun fordi at da blir man automatisk kategorisert til å være en "rosablogger" for det er jo disse bloggerne som får mest oppmerksomhet i media, og dermed dras alle under en kam. "Skriver du blogg, er du en rosablogger" jeg mener hvertfall selv at jeg ikke går innunder denne kategorien. Innleggene mine handler ikke bare om hairexstension, sminke og klær. Men også lange arbeidsdager og klesvasken. Vi har det fint, og vi drar på turer. Men vi jobber for det. Alt betales av egen lønn, og vi skriver ikke lønna med gaffel. Vi tar det ikke forgitt. Vi vet hva vi har, og vi er stolte av det. Derfor må det være lov til å vise det også. Men dette får holde for denne gang.  

image.jpg

Du har bare ett liv, så ikke sløs det bort på å prøve å være noen andre. "Be yourself, everyone else is taken" 

Folk liker deg fordi "du er du"

image.jpg