That is what makes ME happy

-kokkelere hjemme på kjøkkenet-gjøre spontane ting med kjæresten som å dra på en strand og grille og overnatte -trening-arrangere festligheter -å kunne dra hjem til svigers -dra på toppturer med min kjære og alt vi kan se er en fantastisk utsikt og hverandre -delta på photoshutter 

image.jpg

-gjøre det pent rundt, og i hjemmet vårt -dra ut å spise i ny og ne, og sitte ved et bord med ei god vin og bare prate løst og fast om alle verdens ting -dra på motorsykkelturer med typen -jobbe offshore, en forandring i hverdagen -ha det fint og pyntelig ute i hagen -Jobbe på sykehjemmet, og det å kunne hjelpe de syke og svake -tilbringe tid med familien

image.jpg

-dra på fjellturer med venner -dra til storby å shoppe -arrangere selskaper for venner og familie -lage og ta bilde av sunne retter som kan inspirere andre -dra på Rondaneskiturer med venner -tilbringe tid med med min mamma, beste venninde og sjef -arrangere festligheter for våre venner

image.jpg

-skrive blogg -dra på ferie til varmere strøk -dra på spahbehandling -gå i fine kjoler -tilbringe tid på hytta -jobbe som frisør, gøre andre glande og fornøyde -holde på med husprosjektet vårt.

image.jpg