Da er huset solgt!!! *wræææl...

Dette er jo alt rukket å blitt gammelt nytt for noen av dere, men vi måtte rett og slett venne oss litt til tanken før jeg delte det offentlig. 

Tanker som "hva er det vi har gjort", "vi vet hva vi har, men vi vet ikke hva vi får" og vi er gale og leker med livet" (overdriver-litte-grann-bare) surrer rundt i hodet. Selvsakt er vi glade for å ha solgt, men det er veldig rart. Og selv om vi bare har bodd her et år (noe som ikke var planen overhode) så er det fortsatt hjemmet vårt, og vi alle er jo veldig hjemmekjære. Om mindre enn 'en måned så har jeg faktisk ikke nøkkel, til huset vi planla ned til hver minste detalj og til det jeg kalte drømmehuset,  for et år siden.  Meeeen ting forandrer seg, og jeg har lovet meg selv at det neste huset skal bli minst like bra. Det må  det bli* utropstegn... 

Så til deg kjøper: gratulerer så mye med kjøpet. Du har skaffet deg et fantastisk hjem. 

Jeg er hvertfall glad for alle bildene jeg har fått tatt av dette huset, og glad for at jeg har skrevet ned mange av de koselige stundene som vi har delt her inne. Som du vet, man glemmer de små detaljene. 

image.jpg

Nå er det fredagskveld. Begge er kommet hjem fra jobb, koseklærne er på og maten er servert. Nå gjenstår det bare at jeg legger bort Macen. 

Ha en fin fredagskveld, vi skrives!

image.jpg