Happy Halloween

God kveld til deg og dere. Jeg skulle egentlig vært i Tr-heim akkurat nå å feirer med venner der, men slik ble det ikke. Igjen, så klarte jeg å presse alt for mye inn i for kort tidsrom, men denne gangen ble det ikke gjennomførbart. Vi har overtakelse på huset vårt på søndag, og da skal huset skinne. Og det begynner ikke å skinne av seg selv, for å si det slik. Jeg hadde et indre håp om at vi skulle rekke alt dette innen i dag slik at jeg rakk å reise bort, meeen det skjedde ikke. Uansett, vi tar det igjen, og noen halloween feiring blir det ikke på oss i år. Men legger derfor med et bilde fra i fjor. Jeg og typen arrangerte halloween fest hjemme hos oss, noe som var veldig artig. Da fikk jeg pyntet både huset, typen og meg. Haha:D Det liker jeg vettu. Legger også med et bilde av et "par" som jeg kom over når jeg var på butikken i går, siden det minte meg sånn om oss i fjor. Du kan lese hele innlegget her;)

image.jpg
image.jpg

var vi ikke fine?

Så gjenstår bare i si "happy Halloween", og håper at det blir mye godt i kurvene til smårollingene som er ute å går.

image.jpg