The Perfect gift for yourself

Hei og god formiddag. Blandt alle snappene jeg har fått av koselige bakelørdager, og koselørdager, er jeg  på jobb. Prosjektet jeg holder på med her, er å oppdatere nettsiden vår på alle nyheterne som er kommet inn. Det skal skrives og takes bilder og markedsføres. Og oppi alt det her så blir jeg så påvirket selv. Og nå har jeg funnet det perfekte settet for enhver. Ett sett med Shampoo, Condtitoner, Body Wash og Bodybutter som inneholder bla lemon og er energigivende, som jeg da tenkte å begynne å bruke når jeg dusjer om morgenen.

Det må no vel egenltig være for godt til å være sant at man kan smøre seg med en bodylotion som skal gi deg energi, men det er verdt en test *blinkefjes

image.jpg

…og ett sett med de samme produktene bare at de inneholder bla lavendel som da er beroliggende, som jeg tenkte å bruke til kveldsstellet.

image.jpg

Jeg sitter nå å dagdrømmer om ha dette settet plassert på et bord ved badekaret i det nye huset. Vi har planer om å ha badekar på soverromet, så lavendel-lukt på soverrommet ved leggetid er ikke feil. Meeen denne realiteten er et helt husbygg unna!!!… huff.. så det får bli med dagdrømmingen enn så lenge.

Jeg tenker at dette må være en perfekt gave både til seg selv og til en venninde. Jeg tenker at jeg skal høre med Cutrin, hovedleverandøren om de kan sponse en gavekalender til jul. Så drypper det litt på dere også. Det er jo slik at det man ønsker seg selv, vil man gi til andre også. Alle disse produktene er fra TeeTrea som er et veldig bra merke. Økoligisk og alt som hører med. Hvis du er mere interessert kan du klikke her, for å komme til den utfyllende siden.

image.jpg


image.jpg