Hello Sunday, hello Autumn

Hei til dere, og hei til høsten. Jeg rakk akkurat å gå en fin tur, før ruskeværet kom. Denne helgen har det foregått både det ene og det andre i Kristiansund. Smølabonan i byen, Smøla Janitsjar i Braatthallen, Kristian Valen i festiviteten og i dag Kbk-kamp på banen, men jeg for min del har holdt meg på sidelinjen hele veien. Vi vurderte sterkt å dra i Festiviteten i går, men siden typen skulle jobbe tidlig i dag og spareprosjektet vårt blinket rødt da vi skulle bestille billetter, ble vi hjemme. Sofakos og planlegging av hus lyste nemlig grønt og vant denne gangen. Nå skal resten av dagen gå til nedpakking. Jeg skal ta for meg stua. Det vil si at alt av servise, vaser og annen pynt vi ikke bruker til hverdags skal ned i esker. "ser deg om et år, kjære servise" hehe.. 

Når det kommer til nedpakking av klær, vet jeg sannelig ikke hvordan jeg skal gjøre det. Den ene dagen er det fem grader og regn, og den neste er det 16 grader og sol. Hva skal pakkes bort liksom??? Hmm dette været altså...

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg