Min timeplan

Har fått en del spørsmål om hvordan min treningsplan for uka  er, og om jeg kan gi en oversikt over hvor mange kalorier jeg spiser pr dag. Haha!! Ja, hadde jeg bare hadt sistnevntes oversikt selv.. Nei, beklager dere, men jeg er ingen robot. Dessuten finnes det grenser på hvor mye jeg skal dele på nettet, og ikke minst på hvor mye dere er interessert i å vite om et annet menneske! Og for de som lurer på hvorfor jeg trener så skal jeg være såpass ærlig å si at jeg trener for å bli tynn og fin, det at det er bra for helsen er et pluss. Hører at mange sier at de trener fordi det er bra for helsa, men hadde man blitt feit av å trene, tror jeg ikke mange hadde gjort det fordi det hadde vært bra for netopp denne helsa. Det er ingenting å legge skjul på at man vil bli fin, og de fleste syns det er fint å være tynn. Hvor tynn, er en smakssak og en helt annen diskusjon. 

Men uansett. En treningsoversikt pr uke kan jeg jo prøve å lage, kanskje jeg får litt mere struktur på treningen selv også, selv om jeg føler det blir en liten hermimg av bla fotballfrue. 

image.jpg

Med andre ord: ikke ei uke som dreper pulsen *smilemunn

Jeg har hørt at trening skal gi meg energi, men jeg venter enda, etter flere år med trening, på at denne energien skal komme.  

image.jpg