Cupcakes for coffeebreak

... Da ganget jeg oppskriften med ti, og laget cupcakes til hele mannskapet om bord. Det ble tilsammen 150 muffinser. Og de skal serveres til tre-kaffen i morgen. Håper for Guds skyld at de smaker... Det er ikke som å bake hjemme akkurat. Det blir jo så store mengder. Og alt er så stort og tungt, når det gjelder utstyr. Jeg måtte ha hjelp til å løfte bakebollen liksom. Og det som setter seg igjen på vispen, som da går i vasken her ute, er jo nok til til ei hel kake hjemme. 

image.jpg

Nå er det kvelden her, etter 15 timer med jobbing. Tolv nye timer venter jo i morgen. Men jeg klager ikke. Å stå på overtid å lage bakverk er bare stas. Skal legge ut bilder av resultatet i morgen, og muligens oppskrifta om noen er nysgjerrige på den.  

Jeg kjenner også at hjemlengselen begynner å melde seg. Nå er det bare to dager igjen til jeg skal klemme meg i hjel på min kjære<3

image.jpg
image.jpg
image.jpg