Den store hjemreise dagen..

Man merker det på kroppen etter 14 dager på jobb med 12/12 skift. Og det å være så langt borte, der alt du ser er bare sjø. Av og til, når provianten kommer, så ser vi en båt også da, haha.. Draugen er en fast installasjon, så vi merker ikke bølgene så godt, men likevel skal det bli gått å sette foten sin på fast grunn senere i dag. Egentlig så ser jeg på å jobbe offshore som litt terapi. Man blir på en måte ekskludert fra det vanlige hverdagslivet. Bilkjøring, matinnkjøp, åpningstider osv. Hodet blir ikke stappet fullt med negative nyheter, reklame, media, og ytre påvirkninger her ute, som man er svært utsatt for hjemme. Selv om det selvfølgelig er tilgjengelig, så kan man velge selv om man vil ha den daglie in-puten av vold og drap rundt omkring ( ja, satt litt på spissen her) men man kommer i ei lita boble her ute. Hver dag er like. Det er ikke forskjell på søndag og mandag. Alt arbeid foregår etter rutiner og prosedyrer (kan til tider virke litt robotaktig) men det er som en egen liten verden langt borte fra alt annet, som styrer seg selv og er i full virksomhet døgnet rundt. 

image.jpg

Jeg (og alle rundt meg vel og merke) merket at hvertfall jeeeg har surret i mi egen boble denne perioden, for når vi skulle pakke, sjekke inn osv klønet jeg det helt til. Jeg måtte jo bruke hodet igjen å tenke selv uten å følge noen liste*surrefjes..  Jeg styra og stressa med denne suiten og måtte pakke om bagene mine foran alle sammen. Å jo, hva hadde jeg oppi. Nesten bare godteri.. Herregud så flaut.. 

Jeg hadde jo netopp vært på shopping her ute. Jeg har jo ikke brukt ei krone på 14 hele dager, så det føltes ut som visakortet skrek der det lå. Så nå har jeg fått kjøpt inn til helgekosen. Jeg gikk litt baluba der inne, men det er jo så billig. Det er jo taxfree priser*smilemunn. 

image.jpg

Cupcakesene/muffinsene som jeg laget ble heldigvis for meg, vellykket, og de gikk ned på høykant til alle mann. Bildetakning og applaus ble det også. *liiitt-flaut-kanskje-men-men

Jeg lovet dere bilde av resultatet og slik ble de;

image.jpg
image.jpg

Jeg sitter klar i suiten aka livredningsdrakten, og det er  bare noen minutter til helikopteret lander, en time til jeg kan klemme verdens beste, og to timer til frisørkunden min ankommer stinas Frisørverden. Fra det ene til det andre. Akkurat slik jeg liker det. Vi skrives på land;)    

image.jpg

  (det er fortesten denne drakten som gjør det mulig å overleve i sjøen om uhellet skulle være ute. Uten denne er du død innen rimelig kort tid) 

image.jpg
image.jpg