Prosjekt: overlevering av huset

Da var det gjort, og ingen vei tilbake. Eller det var vel ingen vei tilbake da vi godkjente budet, men nå er det gjort fysisk liksom. Overtakelsesprotokollen er underskrevet og nøklene er levert. Så nå har vi absolutt ingen ting å gjøre der mere. Jeg kommer i lang tid til å fortsatt kalle det "huset vårt". Det er tegnet og designet slik viii ønsket det liksom, veggfordelingen og fargene på vegger og gulv. Det er våår smak. Det er så trist at jeg har lyst å grine høyt!!! Å se huset vårt stå så tomt, og det å høre ekko inne på alle rom var rart. Hva er det vi har gjort? Vi visste hva vi hadde, men vi vet ikke hva vi får. Og nå sitter vi her i ei lita leilighet med noen ark med tegninger av det nye huset på. Thats it, liksom. Hjelpes!!! Vi er gale.. Neida.. Det er slik det er, og det er dette vi ville. Så nå må vi bare stå på, å kjøre hele løpet ut. I kveld tror jeg at jeg skal "sippe" litt for meg selv, mens jeg blar i arkivet på bloggen ser på alle de koselige stundene vi har hadt i huset. Men først er det litt mere å gjøre i leiligheta,  som bla  å henge opp gardiner og bilder og rett og slett prøve å finne kosen. Så blir det ekstra-jobbing på sykehjemmet i ettermiddag. 

image.jpg

Det er foresten veldig vanskelig å ha et sunt kosthold når man driver og flytter. Man prioriterer ikke å lage maten selv, oppi slikt stress der mesteparten av kjøkkenredskaper er nedpakket. Så kjenner at jeg begynner å bli rimelig lei av å få maten min servert på døra i boks nå. Det er liksom litt sånn: jeg kjenner at magen begynner å romle (igjen, ahh.. kunne jeg ikke vært mett litt lengre liksom) og tenker: "hvilket gatekjøkken skal vi ringe denne gangen da?" (Det er jo flaut å ringe de samme hele tiden) dette var en tanke jeg fikk, da mannen i telefonen svarte:"skal du ha det samme i dag også ja" ahhh.. Hvor flaut er ikke det liksom??? Han tror sikkert jeg er ei amøbe på kjøkkenet. 

Det ble litt av ei skrivekrampe dette her, men hadde fem minutter til overs så da ble det bare slik*smilemunn

image.jpg