Søndager -slik de burde være

God ettermiddag. Så langt har denne søndagen vært akkurat slik søndager burde være. Vi startet dagen med frokost på sengen og tv-serie. Breaking Bad. Totalt avhengig. Endelig har vi funnet en erstatter for Dexter. Vi har gått tur, og jeg har fikset typen på håret. Jeg laget et lite prosjekt ute av det hele med å filme. Så den siste timen har dreid seg om redigering, filmklipp og opplastning. Bestemor sendte meg melding om at vi måtte komme å hente hjemmelagde kjøttkaker og boller med nyrørt syltetøy. Sa du søndags-feeling…Jeg må si at jeg syns det var mye bedre å hente "take-away-maten" hjemme hos besteforeldrene, enn på Favoritt Pizza. Du slår de meg god margin, Bestemor *Blinkefjes.  Vi skal nå ende dagen med spillekveld med noen venner. 


Håper deres søndag har vært like fin.