Prosjekt; hvordan lage et delikat fruktfat på 1-2-3

Hei dere, og hei mandag.

image.jpg

Jeg starter denne bloggmandagen med å lage et stort fruktfat som jeg skal plukke av utover i uken. Kanske du også ble litt fristet... Nå som vinteren er like rundt hjørnet er det ekstra viktig å få i seg vitaminer. Og jeg foretrekker å få de gjennom mat, fremfor piller. Selv om jeg vet at frukta vi har tilgang på her til lands muligens er litt tomme for diverse vitaminer. Men uansett.. Det seeeer penere ut;) Ta gjerne en titt på filmen som er vedlagt nederst i innlegget. Jeg avslører også hvordan man lager svaner av epler. Og et annet tips om det er noen timer til du skal servere fatet, eller bare ønsker at fatet skal se fresht ut mere enn èn time, sprayer du helt enkelt over med citronsaft. Da unngår du at frukta blir brun. Tenker spesielt på eplene her *smart-blinkefjes hehe….

image.jpg