2000år-boka for Kristiansund

Jeg satt å bladde å årboka som ble laget i Kristiansund for 14 år siden. Den såkalte 2000års-boka. Og der dukket det opp et bilde av meg blandt annet. *ler

image.jpg

mamma snakket hele tiden om at jeg skjulte det lange fine håret mitt, med en knute i nakken og et hårbånd over luggen. Så sant så sant. Det ser jeg nå på dette bildet. Det så jo ikke ut som om jeg har hår i det hele tatt!!! Huff.. Jeg hadde jo det tykke lange håret ned til rumpa på den tiden. Men det var den tiden mamma passet på håret mitt. Det står litt verre til nå som jeg har tatt over ansvaret selv. Men uansett. Det var ei gøy tid. Null ansvar, bare lek og moro. Og trampolinehopping, hver ettermiddag og tidlig på søndagsmorgene. Naboene måtte vel hate hele trampoline-industrien. 

image.jpg

Ønsker dere en fin tirsdag;)

image.jpg