Gjesteinnlegg fra Brønnøysund

"Kjære matmor;) din bedre halvdel har tatt meg med til Brønnøysund. Her trives jeg veldig godt, som du sikkert ser på alle snappene han sender deg. Som du vet så er han ikke fan av å ta bilder av seg selv, så da blir det bilder av meg istedenfor. Men jeg elsker jo å bli tatt bilder av, så det går helt greit. Jeg gjør som du sier; sitter stille helt til jeg hører knipselyden. Men jeg syns han kunne spart seg for den snappen, rett før jeg måtte ut å gjøre mitt fornødende. Det var ikke akkurat noe "girly-look" på dèt bildet, men du vet jo mannfolk. Hehe.. de bryr seg ikke om slikt. Jeg har prøvd litt forskjellig her. Jeg har til og med fått erfaringen med å sitte i barnevogn. Tantebarna dine elsker å klappe på meg, så jeg får dosen min med kos. Jeg sov så tungt her ei natt at jeg hadde sikla på puta til fredrikken din, han likte ikke det. Men apropos soving, så skal du være sikker på at senga di er ikke kald fordi om du er borte, for der ligger jeg. Så nå slipper jeg å konkurrere med deg om oppmerksomheten til Fredrik. Nå er han bare min, og vi ligger som et ektepar å sover på hver vår side av dobbeltsenga. Vi kjørte hjem i dag og jeg var så sikker på at jeg ville finne deg hjemme. Jeg letet og letet, men du var ingen steder. Fredrik har prøvd å fortelle meg at du er på jobb, og at du kommer snart hjem. Hadde jeg bare vært et menneske som kunne forstått det…

Jeg savner deg, og det tror jeg han gjør også. Vi gleder oss veldig til arbeidsnarkomanen vår kommer hjem igjen. Vi sender mange kysser og klemmer over bølgene til deg<3"

image.jpg
image.jpg