Offshore, Draugen Oil Field

Jeg er kommet til himmelen. Uuuuten å være død. Tenk det da!!! *hehe.. Må si jeg savner saksa og kammen, så det er godt å vite at de ligger trygt hjemme å venter på meg. Men variasjon i arbeidslivet er bra. Og det er hvertfall noe jeg får for tiden. Tommelfingerregel for å holde ut lenge vet du *blinkefjes. 

image.jpg

Her ute jobber jeg i cateringen og har ansvaret for "coldt-disken" denne gangen. Det innebærer alt fra å legge opp påleggsfat, skjære opp fruktfat og pynte desserter. Sa du luksus:D Jeg elsker jo å dekorere og være kreativ. Så bak min egen benk på storkjøkkenet er jeg i mitt lille ess.

image.jpg

Kokken kommer med den ene perfekte frostingen etter den andre og det er bare for meg å pynte i vei. De jeg har på snapchat har vel funnet ut det. Det går mest i snapper her ute, da det er veldig lange dager og lite tid til blogging. 

Jeg har lært meg en hel haug med smarte tips når det gjelder frosting, omsmelting av sjokolade og generelt alt som spriter opp et kakebord. Så jeg gleder meg veldig til å fortsette praksisen hjemme på egen kjøkken. Til "partylørdag" laget vi blandt annet ei skål av is som vi hadde hjemmelaget cili-is i. Den isen var knall god. Isen er jo kald, men med smak av chili så ble den litt sterk og føltes da varm. Snodig, ikke sant!?! *smaksopplevelse 

-Legger med et lite bildedryss av dagene så langt;  

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Arbeidsklærne er for det første alt for store til meg, men stoffet er så stivt at når jeg setter meg ned så står skjorten av seg selv. Føltes ut som om jeg satt uten en tråd et øyeblikk og måtte se ned på meg selv å forsikre meg om at det jeg følte ikke stemte. Ja, vi står opp tidlig om morgenen, og ja, jeg er veldig trøtt, men heldigvis ikke så trøtt at jeg hadde glemt å kledd på meg;):):)

image.jpg