Nachoskveld og sosialt samvær

God søndags ettermiddag. Vi er nettopp kommet hjem etter å ha gått i demonstrasjonstog for sykehussaken som angår oss her i Kristiansund. Men nok om det. Mere info finnes overalt på andre nettsteder, så jeg trenger ikke å utdype mere her. Senere i kveld er vi bedt på førjulsmiddag hos besteforeldre mine. Det blir koselig å ta en førjulssmak på pinnekjøttet. 

I går ble vi invitert hjem til noen kollegaer av typen på Nachos med mer. Det var utrolig godt. Jeg har aldri spist Nachos på denne måten før, men det ble en positiv smaksopplevelse. Disse to visste hvertfall hva Nachos gikk i. Det er så koselig å bli bedt hjemme hos andre, spesielt nå når vi ikke har sjans til å be gjester selv, slik som vi bor for tiden. Liten leilighet og mesteparten av sakene nedpakket i esker. Herremann som jeg gleder meg til huset vårt står ferdig. Da skal vi finne frem invitasjonskortene igjen. Jeg elsker jo å holde selskap. Men nå, før den tid, så skal jeg nyte å kun ordne meg selv før selskaper, og ikke  et helt hus pluss mat. 

image.jpg
image.jpg

Jeg fikk høre i går kveld at jeg ikke hadde valgt riktig antrekk. Blått er jo Molde-farge, og nå i denne tiden hvor alle tenker og snakker om dette med sykehuset, må man trå forsiktig. Også i klesveien tydeligvis. Noe jeg ikke tenkte over. Bra vi ikke dro på byen da. Kanskje jeg ikke hadde sluppet inn.. Hehe... Uansett hjemmekvelder med mat og brettspill er jo hundre ganger koseligere. 

image.jpg
image.jpg