Blomdahl -en skinnende julegave

inneholder annonselenke

Har du en siste julegave, eller trenger å kjøpe en liten ekstragave til noen, eller mangler en gave som skal være oppi nissesekken? Stinas Frisørverden har fyllt opp lageret til Blomdahl med masse fint til både ører, nese og navle. Det du kjøper blir alltid lagt i en fin liten silkepose. *smelter-alle-pike-hjerter

Pynten er laget av enten i titan, som lekker minst nikkel av alle metaller som finnes, (titan lekker mindre enn kirurigsk stål, som operasjonsleger bruker til å operere innvendig i kroppen med, så det sier litt om hvor sikkert titan er) eller i plastikk som er 100% allergivennlige. Gull og sølv som de fleste av oss foretrekker er faktisk det som lekker mest. Men grunnen til at vi har fått så god tro på disse sortene er fordi kroppen vår tåler veldig store mengder av netopp gull og sølv, før man evt utvikler allergi mot det. 

Stenen er av Swarowski, som betyr at stenene er slipet på en slik måte at glansen holder seg mye lengre, og glitrer veldig opp. Hvis du vil lèse mere om selve kulturen og produktene til Blomdahl, så har jeg skrevet et mere utfyllende innlegg her;)

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg